JE WILT HET ANDERS MAAR HOE?

Door een gebeurtenis verander je en kan je hele wereld op z’n kop zetten.  Dat kan iets vrolijks zijn, zoals trouwen, of een kind krijgen of een nieuwe baan.  Maar de meeste impact op je leven en je balans is verlies. Verlies van je baan, gezondheid of dierbare.   Waardoor je geconfronteerd wordt met jezelf en je ware IK ( JE KERN) ,je basis. Waar je je waardes, kwaliteiten verborgen liggen maar ook het antwoord’ inzicht van je coachvraag.

Stop met zoeken naar antwoorden, want het antwoord zit in jou! We hoeven het alleen maar naar boven te halen en daar ondersteunen wij je met alle liefde bij.

SAMEN AAN DE SLAG!

Samen met de paarden aan de aan de slag om inzicht te krijgen op de gewenste verandering, welke behoeften daar onder liggen. Wat je nodig hebt om je’gewenste verandering’  te realiseren ? en hoe je jouw gewenste verandering SMART kunt maken.  Welke patronen en blokkades houden je nu nog tegen om bij je gewenste verandering te komen?

Je krijgt inzicht in je patronen, waar die vandaan komen hoe jij die patronen kan veranderen. Door samen met het paard een of meerdere activiteiten(opdrachten) uit te voeren. Komen de patronen, blokkades vanzelf naar boven. Er ontstaat een nieuw inzicht. Je krijgt de ruimte om te experimenten mer ander gedrag. Het paard helpt je hierbij door signalen (feedback) te geven op je gedrag. Door te ervaren en te experimenteren samen met het paard kom je tot jouw eigen oplossing.Door deze bewustwording krijg je de ruimte om keuzes te maken en deze vertalen naar jouw dagelijkse leven. Je voelt je energieker en krijgt meer zelfvertrouwen.

VOOR VERANDERING MOET JE,

IN JE KERN ZIJN!

VERANDEREN IS EEN PROCES

Je, kunt er elke dag nog mee starten, wees je ervan bewust dat verandering tijd, aandacht, geduld, doorzettingsvermogen en bovenal een goede voorbereiding vraagt.  Handig om gewenste verandering SMART te formulieren.

SPECIFIEK:  Wat wil je precies veranderen?  (Wie, Wat, Waar, Wanneer, én Waarom).

MEETBAAR: Hoe weet je of de verandering bereikt is? Hoeveel moet je doen? Hoe kun je dat meten?

ACCEPTABEL ( soms ambitieus, actiegericht): Is de verandering en de consequenties hiervan aanvaardbaar?

REALISTISCH (soms) resultaatgericht: Is je doel haalbaar? Of hoe kan de doelstelling worden gehaald?

TIJDSGEBONDEN:  Wanneer begin je?  Hoeveel tijd geef jezelf? En wanneer wil je jouw verandering gerealiseerd hebben?

WIL JIJ?

=

Werken aan je persoonlijke wensen, voornemens en doelen?

=

Inzicht in je (on)bewuste patronen die je eindelijk belemmeren?

=

Loslaten van oude (on)bewuste patronen en nieuwe verwelkomen

=

Meer rust en energie?

=

Keuzes maken in hoe jij verder wilt.

DAN HEB IK DE OPLOSSING VOOR JOU…  BOEK EEN INZICHTSESSIE!

Aanmelden kan direct hieronder, heb je eerst nog vragen voor me? Neem dan contact met op! 

IK WIL EERST GRATIS KENNISMAKEN

.

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

LEES HIER MIJN WERKWIJZE

.