Vorige week had ik een inzichtsessie op de planning staan.Wat doen we dan in zo’n inzichtsessie hoor ik je denken? Nou een inzichtsessie is een sessie tussen de paarden en met de paarden een activiteit uitvoeren zodat jij inzicht krijg in waar jij inzicht wilt krijgen op dat moment.

 

COACHVRAAG/DOEL

Mijn cliënt wilde graag inzicht hoe ze in der kracht gaan staan.Zou even in het kort je een stukje meenemen van vorige week

SAMEN AAN DE SLAG

Samen met de paarden ging ze aan de slag om inzicht te krijgen op haar coachvraag. Ik had haar gevraagd der eigen ruimte in te nemen en neer te leggen wat belangrijk is in haar eigen ruimte.Per onderdeel daar even bij stil te staan, al snel kwam ze tot de conclusie dat ze richt op de buitenwereld. Wat zou een ander daar van vinden als ik?

Mijn eigen ruimte in zou nemen? Ben ik dan nog wel leuk genoeg? Zien de andere mijn dan nog wel? .. Confronterend dat ik zelf degene ben die uit mijn eigen kracht stap..  Inzicht van de cliënt ik veroorzaak ook mijn eigen energielek.

 

BIJ DE KERN

De paarden spiegelde haar gedrag; waar was haar eigen ruimte?Nou die was er (nog) niet. Koslkör stond nog net niet op haar voeten..Waar zei heen ging , liep Kolskör achter der aan. Ik gaf haar de opdracht der ruimte in te gaan nemen; waarop de andere paarden ook besloten de bak in te komen. Voor mij als coach en ondersteuner van dit proces kreeg ik kippenvel want we gingen als kudde dit thema coachen. Opeens had mijn cliënt niet 1 paard in de bak, maar 4.Mijn collega’s de paarden lieten mijn cliënt precies zien wat nodig was.Zo veranderde haar neergelegde basis behoefte de afstand werd veranderd.Sommige waren niet meer nodig dus die werden om getrapt.En gingen even testen waar is jouw eigen ruimte? Tot hoever mogen wij komen?  Mijn cliënt stond te lachen, ja dit herken ik in mijn dagelijks leven.. ik pas mezelf aan, neem mezelf niet serieus en cijfer mezelf weg.Waarop ik vroeg verbinding te maken met haar onderduik (der kern) en focus op der ademhaling. Ik zag der zakken en de paarden gingen uit haar eigen ruimte op Kolskör na. Waarop ze Kolskör bedankte ‘dankjewel dat jij mij laat zien dat het tijd is om goed voor mezelf te gaan zorgen’  Hoe eng ik dat ook vindt.

CONCREET

Hebben we het erover gehad welken stappen /uitdagingen zei nog heeft te nemen om volledig bij in der kracht te kunnen staan. Deze hebben we Smart gemaakt. Weet mijn cliënt wat ze kan doen de komende tijd.

 

ERVARING VAN MIJ CLIËNT

Dit moment bracht mij:Dat ik me in balans voelde, alles mocht er zijn. Acceptatie i.p.v weg praten

Ik beveel de inzichtsessie aan omdat?

Het duidelijke spiegels zijn over mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Hoe congruent ik wel (niet) ben naar mezelf.

Wil je nog iets toelichten?Je bent kort en duidelijk in je uitleg (communicatie). Fijn dat ik alle tijd +ruimte kreeg om zelf te ervaren en bewust te worden mede door er gebeurd via de paarden en jouw vraagstelling.

WIL JE DIT OOK?

OF WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE INZICHTSESSIE LEZEN?

 

Subscribe To Our Newsletter
Subscribe To Our NewsletterJoin our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Dankjewel voor je aanmelding! Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Na aanmelding ontvang je de Ruitermeditatie in een nieuwe e-mail.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Na aanmelding ontvang je de PAARDENKERN kudde nieuwsbrief