Vorige week sloot ik in een ontspannen en zonnige sfeer opmaat gemaakt coachtraject af. Mijn klant kijkt terug op een leerzaam traject. Ze heeft geleerd eigen grenzen duidelijk aan te geven, daardoor heeft ze meer tijd voor zichzelf. Ze is zich bewust geworden dat zij de enige persoon is zelf hierin verandering kan brengen. Waardoor haar lat minder hoog ligt, meer rust en ontspanning in der leven heeft.

Voorbeeld resultaat van coachtraject op je functioneren:Ik stel minder hoge eisen aan mezelf in mijn werk. Het was nooit goed genoeg, en nu denk ik ” Dit is goed zo” of “Dit is voldoende”. Ik werk minder uren, dus er is meer tijd voor andere dingen. En als ik werk dan doe ik dat met meer plezier .

Wat viel je op over de aanpak van de coach: Merrelin kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en geeft mij alle ruimte om tijdens de sessies rustig na te denken en geeft ruimte om mij zelf te laten kiezen wat we tijdens de sessies doen/bespreken. “Niets moet, alles mag” .      

Subscribe To Our Newsletter
Subscribe To Our NewsletterJoin our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Dankjewel voor je aanmelding! Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Na aanmelding ontvang je de Ruitermeditatie in een nieuwe e-mail.

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Na aanmelding ontvang je de PAARDENKERN kudde nieuwsbrief